Povestea pâinii cu suflet

Povestea a început în anul 1993, cu un cuptor de cărămidă în care se cocea pâinea de un kilogram. Am prins gustul pentru acest meșteșug și ne-am gândit să îl aducem aproape de oameni. Am hotărât să folosim ingrediente simple și bune, să păstrăm rețetele adevărate și să punem suflet în munca noastră. Și așa, pâinea Panemar a ajuns o pâine iubită de clujeni.

Lucrurile s-au copt încet, ca o pâine bine făcută. Am ridicat moara, am clădit fabrica și am început să plămădim sortimente noi de pâine, cozonaci și alte bunătăți.

În ultimii ani, am deschis magazinele: spații frumoase și cu bun gust, care oglindesc grija noastră pentru detalii. Am vrut să ne răsplătim cumpărătorii; să-i facem să se simtă bine când trec pe la noi.

De curând, am dat poveștii noastre un nume: Pâine cu suflet!