Cine Suntem:

Panemar, sc Panemar Morarit si Panificatie srl, este o companie inregistrată in Romania având sediul social in Cluj-Napoca, str. Tarnavelor, nr. 28, inregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J12/3592/1993, avand Codul de identificare fiscala 4844886.

Date personale pe care le prelucrăm:

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal aici.

Website-ul Panemar.ro colectează următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume și prenume
  • Adresă de e-mail
  • Număr de telefon
  • Adresa IP
  • Cum utilizați website-ul nostru

Cum folosește website-ul Panemar.ro datele dumneavoastră cu caracter personal:

Datele dumneavoastră cu cracter personal sunt colectate atunci când folosiți website-ul panemar.ro și cand ne scrieți un mesaj folosind formularul de contact.

Când folosiți formularul de contact pentru a ne scrie un mesaj trebuie să ne furnizați:

Nume și prenume - avem nevoie de aceste date pentru a vă putea răspunde la mesaj

E-mail – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea răspunde la mesaj

Număr de telefon – în cazul în care nu vă putem răspunde prin email, vom încerca să vă contactăm telefonic

Colectăm informații personale pentru a ne îmbunătăți website-ul:

Folosim serviciile Google Analytics (link target_blank https://www.google.com/analytics) și Hotjar (link target_blank https://www.hotjar.com) pentru a vedea cum folosiți site-ul nostru.

Aceste servicii colectează diferite informațiii despre locația și dispozitivul de pe care accesați site-ul nostru dar și informații despre cum folosiți site-ul. Noi folosim anonim aceste informații pentru a vedea cum putem să îmbunătățim felul în care website-ul funcționează și cum putem să vă oferim informații mai bune online.

Care sunt drepturile dumneavoastră:

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la office@panemar.ro.

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail office@panemar.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.