Cozonac dospit cu stafide

Cunoscute și apreciate din cele mai vechi timpuri, stafidele sunt și azi o delicatese care dau rafinament cozonacilor.

Ingrediente:

făină albă de grâu 480, 20% stafide, apă, zahăr, drojdie, amestec pentru aluaturi dulci (făină albă de grâu, gluten din grâu, dextroză, emulsifiant: E471, aromă, colorant: beta-caroten, riboflavină, enzime), grăsimi vegetale hidrogenate și nehidrogenate, sare iodată, glazură

Gramaj:

700g

VALORI NUTRIȚIONALE

valoare energetică și nutrițională pe 100g

  • Calorii

    310 kcal

  • Valoare energetică

    1310 kJ

  • Grăsimi

    4.5 g

  • din care acizi grași saturați

    1.7 g

  • Glucide

    60.4 g

  • din care zaharuri

    25.0 g

  • Proteine

    6.9 g

  • Sare

    0.6 g

  • Alergeni:

    Gluten, Soia

  • Termen de valabilitate:

    7 zile