Pâine rustică

Dintr-un aluat special, care se maturează până la 72 de ore, a ieșit o pâine cu un amestec surprinzător de semințe de floarea soarelui, in, susan și fulgi de ovăz.

Ingrediente:

făină albă de grâu 550, apă, amestec pentru specialităţi tip mediteraneene, seminţe de in, susan, floarea soarelui, sare iodată, drojdie, fulgi de ovăz, făină neagră de grâu

Gramaj:

300g

VALORI NUTRIȚIONALE

valoare energetică și nutrițională pe 100g

  • Calorii

    234 kcal

  • Valoare energetică

    991 kJ

  • Grăsimi

    2.7 g

  • din care acizi grași saturați

    1.2 g

  • Glucide

    42.7 g

  • din care zaharuri

    1.3 g

  • Proteine

    9.7 g

  • Sare

    1.3 g

  • Produs de post

  • Alergeni:

    Gluten, Susan

  • Termen de valabilitate:

    3 zile