Pateu cu brânză de burduf

Foietajul crocant și umplutura de brânză burduf, fac din pateul cu brânză un produs care "creează dependență".

Ingrediente:

făină albă de grâu, 30% brânză de burduf, apă, grăsimi vegetale hidrogenate și nehidrogenate, amestec pentru produse de panificație, sare iodată, enzime, acid ascorbic, cisteină, oțet

Gramaj:

100g

VALORI NUTRIȚIONALE

valoare energetică și nutrițională pe 100g

  • Calorii

    391 kcal

  • Valoare energetică

    1631 kJ

  • Grăsimi

    22.9 g

  • din care acizi grași saturați

    10.4 g

  • Glucide

    37.0 g

  • din care zaharuri

    2.6 g

  • Proteine

    9.0 g

  • Sare

    1.4 g

  • Alergeni:

    Gluten, Lapte, Soia

  • Termen de valabilitate:

    2 zile