Pateu cu ciuperci

Ciuperci proaspete, gătite cu grijă și învelite intr-un foietaj fin.

Ingrediente:

făină albă de grâu, umplutură de ciuperci 35% (ciuperci 78%, ceapă, ulei, sare iodată, piper), apă, grăsimi vegetale hidrogenate și nehidrogenate, amestec pentru produse de panificație, sare iodată, enzime, acid ascorbic, cisteină, oțet

Gramaj:

100g

VALORI NUTRIȚIONALE

valoare energetică și nutrițională pe 100g

  • Calorii

    346 kcal

  • Valoare energetică

    1444 kJ

  • Grăsimi

    20.4 g

  • din care acizi grași saturați

    8.7 g

  • Glucide

    34.7 g

  • din care zaharuri

    2.0 g

  • Proteine

    5.9 g

  • Sare

    1.2 g

  • Alergeni:

    Gluten, Soia

  • Termen de valabilitate:

    2 zile