ȘTRUDEL CU BRÂNZĂ DE VACI

Ștrudelul cu brânză de vaci este combinația perfectă dintre un foietaj sofisticat și un produs specific românesc.

Ingrediente:

făină albă de grâu, 30% umplutură [brânză de vaci 46,5 %, zahăr, apă, ouă, lapte praf, amidon, acid citric, sare, aromă], uleiuri vegetale (palmier, rapiță), apă, zahăr, mix pentru produse de patiserie (făină albă de grâu, făină din malț de grâu, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri ai mono şi digliceridelor cu acidul diacetiltartric, colorant: beta-caroten, agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, cisteină, enzime), drojdie, gluten, sare iodată, arome. Decor: zahăr pudră. 

Gramaj: 100g

 

Valori nutriționale medii

(valoare energetică pe 100g)

Calorii

348 kcal

Valoare energetică

1458 kJ

Grăsimi

16.0 g

din care acizi grași saturați

10.0 g

Glucide

42.9 g

din care zaharuri

9.5 g

Proteine

8.0 g

Sare

0.8 g

Alergeni

Gluten, Lapte, Ou

Data limită de consum

2 zile

Scroll to Top