Produse făcute cu suflet

Bunicul spunea că cea mai bună pâine e cea pe care o împarți cu cei dragi. Nu degeaba cine-mparte, parte-și face!

Faceți cunoștință cu noul membru al familiei Panemar: Tiramisu.

Prajitură fină și elegantă, acoperită cu un strat de fructe apetisante.

Blat delicat, cremă pufoasă de vanilie și un strat de caise aurii pentru momente de răsfăț.

Oricând poți să descoperi gustul fructelor care te fac să te simți ca într-o zi de vară.

Varza bine condimentată completează gustul foietajului consistent.

Ștrudelul cu brânza de vaci este combinația perfectă dintre un foietaj sofisticat și un produs specific românesc.

De neegalat, ştrudelul cu mere poate fi definit pe scurt astfel: delicios, parfumat, ispititor.

Cremă aromată îmbrăcată într-un foietaj consistent ornat cu fulgi eleganți de migdale.

Presărate din belșug cu semințe de susan, aceste "împletituri" sunt perfecte lângă un pahar cu lapte.

Preparată din ingrediente naturale, consistentă și delicioasă.

Ciuperci proaspete, gătite cu grijă și învelite intr-un foietaj fin.

Foietajul crocant și umplutura de brânză burduf, fac din pateul cu brânză un produs care "creează dependență".

Un joc al aromelor, bine echilibrat dat de semințele de floarea soarelui, stafide și nuci într-un înveliș de fulgi de ovăz.

Cu cacao sau simplu, muffin este surpriza pufoasă din coșuleț pentru cei mici și pentru cei mari.

La un mălai cu lapte se creează momentul ideal pentru amintirile frumoase!

Umplutură cremoasă din brânză de vaci îmbrăcată în aluat fraged.

O atingere delicată de vanilie dezvăluie savoarea unui foietaj elegant și prospețimea fructelor nobile.

Simplu, delicios, consistent, special creat pentru tine, păstrează aroma anilor '80.

Foietajul elegant, umplutura naturală de nucă, dau acestui produs o savoare inconfundabilă.

O combinație rafinată de foietaj fin și umplutură cremoasă de mac.

Aici se regăsește gustul autentic al croissantului franțuzesc.

Un croissant fin pentru cei cu gusturi pretențioase, o cascadă de ciocolată delicioasă.

Cu o umplutură generoasă de cașcaval, acest croissant te surprinde plăcut de fiecare dată.

Faceți cunoștință cu noul membru al familiei Panemar: Cremeș.

O ploaie de nucă revărsată peste un aluat însiropat, făcut după o rețetă originală.

O specialitate adusă din Bavaria, asortată cu mac, susan sau sare, după preferințe.

Un aluat fraged umplut cu o cremă fină de brânză și acoperit cu un voal de zahăr pudră.

Noul Brownie de la Panemar te invită să descoperi gustul unui desert delicios, creat cu pasiune!

Aperitiv din aluat dospit, presărat cu cel mai gustos cașcaval pentru a împlini produsul.

Din anii `80, am păstrat câteva bucurii simple.

Pentru cei cu gusturi alese, cozonacul nemțesc cu mac este un răsfăț făcut din aluat puțin și umplutură generoasă de mac.

Cunoscute și apreciate din cele mai vechi timpuri, stafidele sunt și azi o delicatese care dau rafinament cozonacilor.

Un joc de culori și arome de fructe, într-un aluat pufos și gustos. Este îndrăgit în special de copii.

Un dulce echilibrat, plin de nucă aleasă cu grijă de la localnici. E ca prăjitura bună cu nucă de odinioară.

Această combinație de aluat clasic și aluat cu cacao dă naștere unui cozonac special. Merge bine cu un pahar de lapte rece sau cald.

Preparată după rețeta bunicii, este gustarea ideală care te încântă prin umplutura fină și gustoasă.

După o rețetă nemțească originală, am creat un produs minunat, care te vrăjește prin miezul fraged și umplutura fină.

I-am adăugat o umplutură fină de mac, l-am împletit cu pricepere, l-am copt cu grijă. Vi-l oferim pentru cele mai plăcute momente ale zilei.

Un foietaj delicat, îmbrăcat în zahăr pudră, pentru ca fiecare zi să-ți fie o sărbătoare.

Deși preparate din ingrediente de bază, saleurile sunt un final minunat pentru orice masă și atractive pentru toată lumea.

Aperitiv sau pretext de conversație, saleurile cu cașcaval sunt perfecte pentru orice împrejurare. 

Aluatul fraged și umplutura pusă din belșug fac din aceste cornulețe desertul preferat al întregii familii.

Asemenea celor mai plăcute surprize, cornulețe cu gem, preparate din aluat fraged, îți dau bună dispoziție și poftă de viață.

Din tradiția secuilor am adus aici pâinea cu cartofi, cu miez proaspăt și consistent.

Clasica pâine românească fabricată cu maia, care îi conferă gustul unic, inconfundabil.

Pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de o alimentație specială, am creat această pâine fără sare.

Am adus împreună făina neagră cu cea albă pentru o aromă fină și delicată.

Un gust complet, dat de miezul cu făină integrală și decorul bogat de semințe de floarea soarelui, in, susan și fulgi de ovăz.

Un decor rustic de tărâțe de grâu, aplicat pe o chiflă cu formă modernă, te face să vrei un sandwich.

Din cea mai bună făină albă și un strop de suflet, am creat un deliciu simplu.

Am pus alături făinuri de grâu, secară și ovăz pentru a crea o aromă puternică și o culoare unică.

Modelate cu dragoste, din cea mai fină făinăși coapte cu mare grijă, baghetele păstrează aroma irezistibilă a pâinii franțuzești.

Cu o istorie venită din Germania (Bavaria), pâinea Bavareză este o sursă bogată de fibre.

Pâine simplă, adevărată, creată după rețeta primită moștenire de suflet de la bunica.

 

Dintr-un aluat special, care se maturează până la 72 de ore, a ieșit o pâine cu un amestec surprinzător de semințe de floarea soarelui, in, susan și fulgi de ovăz.

 

Dintr-un aluat special, care se maturează până la 72 de ore, a ieșit o pâine care surprinde esența spiritului mexican.

Am măcinat tot grâul și l-am transformat în pâine ca să-i arătăm întreaga noblețe.

Dintr-un aluat special, care se maturează până la 72 de ore, a ieșit o pâine cu iz mediteranean, presărată cu măsline negre și verzi.

O pâine pentru toată familia, în care se îmbină armonios făina neagră cu cea semialbă.

Pâinea de secară este preparată numai din făină de secară, drojdie, maia și semințe de floarea soarelui pentru un gust cu totul aparte.