| Valori nutriționale medii | (valoare energetică pe 100g) |
|---|---|
| Calorii | 390 kcal |
| Valoare energetică | 1629 kJ |
| Grăsimi | 22.9 g |
| din care acizi grași saturați | 10.4 g |
| Glucide | 37.0 g |
| din care zaharuri | 2.6 g |
| Proteine | 9.0 g |
| Sare | 1.4 g |
| Alergeni | Gluten, Lapte, Ou |
| Data limită de consum | 2 zile |
Patiserie
PATEU CU BRÂNZĂ
Foietajul crocant și umplutura de brânză, fac din pateul cu brânză un produs care „creează dependență”.
Ingrediente:
făină albă de grâu, 50% umplutură [brânză de vaci 42%, brânză burduf 27%, specialitate albă 10% (lapte de vacă pasteurizat, ulei de palmier, sare, corector de aciditate: glucono-delta-lactonă, cheag), lapte praf, amidon, albuș de ou praf, apă, sare iodată, aromă], uleiuri vegetale (palmier, rapiță), apă, zahăr, sare iodată, gluten de grâu, făină de malt de grâu, oțet, agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, enzime, cisteină.
Gramaj: 100g



