Despre noi

Pasiune pentru meșteșugul pâinii

Au trecut mulți ani de la cuptorul de cărămidă până la moara și fabrica de azi. Totuși, am păstrat proaspătă dragostea pentru pâine.

Povestea pâinii cu suflet

Povestea a început în anul 1993, cu un cuptor de cărămidă în care se cocea pâinea de un kilogram. Am prins gustul pentru acest meșteșug și ne-am gândit să-l aducem aproape de oameni. Am hotărât să folosim ingrediente simple și bune, să păstrăm rețetele adevărate și să punem suflet în munca noastră. Și așa, pâinea Panemar a ajuns o pâine iubită de clujeni. 

Lucrurile s-au copt încet, ca o pâine bine făcută. Am ridicat moara, am clădit fabrica și am început să plămădim sortimente noi de pâine, cozonaci și alte bunătăți.

În ultimii ani, am deschis magazinele: spații frumoase și cu bun gust, care oglindesc grija noastră pentru detalii. Am vrut să ne răsplătim cumpărătorii; să-i facem să se simtă bine când trec pe la noi. 

De curând, am dat poveștii noastre un nume: Pâine cu suflet!

logo_panemar_brutarie
Mâinile care plămădesc pâinea

Pâinea se face din făină, apă și drojdie. Este un produs simplu și modest. Totuși, nu orice pâine este la fel. A noastră este făcută din făină bună, frământată de mâini pricepute. Aici este secretul!

Un meșteșug aproape de inima oamenilor

Brutarii sunt oameni înțelepți, pasionați de munca lor și dornici să vadă ieșind din mâinile lor produse adevărate. Ei știu să se lupte cu aluatul, să-l lase să se odihnească, să pregătească focul și să scoată la timpul potrivit bunătățile din cuptor. Patiserii sunt niște artiști ai rafinamentului. Produsele de patiserie sunt rodul talentului, al simțului estetic și al grijii pentru un gust desăvârșit. 

Fiecare pâine este frământată cu mâna; fiecare produs de patiserie este decorat cu grijă. Așa ajung în casele clujenilor produse bune și frumoase, care adună oamenii în jurul mesei.

În produsele noastre punem suflet și o mare grijă pentru siguranța clienților noștri.

Calitatea este responsabilitatea fiecărui angajat, este rezultatul implicării individuale a întregului personal, crearea unei conștiințe a calității fiind un obiectiv important al firmei noastre. 

De aceea grija noastră începe de la fiecare bob de grâu care ajunge pe porțile fabricii Panemar până la produsul final care așteaptă omul să-l ia acasă.

CERTIFICĂRI

Fabricăm produse într-un sistem integrat de management al siguranței alimentelor, calității și mediului a cărui competență a fost recunoscută prin obținerea certificărilor conform standardelor internaționale ISO 22000 (Sisteme de management al siguranței alimentelor), ISO 9001 (Sisteme de management al calității), ISO 14001 (Sisteme de management de mediu).

Scroll to Top