Valori nutriționale medii | (valoare energetică pe 100g / pe bucată) |
---|---|
Calorii | 339 kcal / 271 kcal |
Valoare energetică | 1433 kJ / 1146 kJ |
Grăsimi | 5.3 g / 4.3 g |
din care acizi grași saturați | 2.4 g / 1.9 g |
Glucide | 65.8 g / 52.6 g |
din care zaharuri | 8.4 g / 6.7 g |
Proteine | 6.9 g / 5.5 g |
Sare | 0.8 g / 0.7 g |
Alergeni | Gluten |
Data limită de consum | 2 zile |
Patiserie
BATON CU DECOR DE MAC
Din anii ’80, am păstrat câteva bucurii simple.
Ingrediente:
făină albă de grâu, apă, zahăr, uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui), drojdie, premix pentru aluaturi dulci (făină albă de grâu, dextroză, emulsifianți: mono- și digliceride ale acizilor grași, stearoil-2-lactilat de sodiu, sare iodată, aromă, colorant: beta-caroten, agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, enzime), sare iodată. Décor: glazură [apă, proteine vegetale (mazăre, cartof, orez), ulei vegetal (floarea soarelui), dextroză, maltodextrină, amidon], 2,5% semințe de mac.
Gramaj: 80g