BATON CU DECOR DE MAC

Din anii ’80, am păstrat câteva bucurii simple.

Ingrediente:

făină albă de grâu, apă, zahăr, uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui), drojdie, premix pentru aluaturi dulci (făină albă de grâu, dextroză, emulsifianți: mono- și digliceride ale acizilor grași, stearoil-2-lactilat de sodiu, sare iodată, aromă, colorant: beta-caroten, agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, enzime), sare iodată. Décor: glazură [apă, proteine vegetale (mazăre, cartof, orez), ulei vegetal (floarea soarelui), dextroză, maltodextrină, amidon], 2,5% semințe de mac. 

Gramaj: 80g

Valori nutriționale medii

(valoare energetică pe 100g / pe bucată)

Calorii

339 kcal / 271 kcal

Valoare energetică

1433 kJ / 1146 kJ

Grăsimi

5.3 g / 4.3 g

din care acizi grași saturați

2.4 g / 1.9 g

Glucide

65.8 g / 52.6 g

din care zaharuri

8.4 g / 6.7 g

Proteine

6.9 g / 5.5 g

Sare

0.8 g / 0.7 g

Alergeni

Gluten

Data limită de consum

2 zile

Scroll to Top