CROISSANT CU CREMĂ DE CACAO

Preparat cu măiestrie și multă pasiune, croissantul cu cremă de cacao este desertul ideal.

Ingrediente:

făină albă de grâu, 24% unt, apă, zahăr, drojdie, gluten de grâu, sare iodată, drojdie inactivă, făină din malț de grâu, agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, enzime, 40% cremă [uleiuri vegetale (floarea-soarelui, palmier), zahăr, 12% lapte praf integral, lactoză, lapte praf degresat, 4% cacao degresată, emulsifiant: lecitină din soia, arome]. Décor: glazură (zahăr, apă, sirop de glucoză, agent gelatinizant: pectine, acidifiant: acid citric, agent de îngroșare: gumă de xantan, gumă de carruba, conservant: sorbat de potasiu), 3,5% granule de cacao.

Gramaj: 125g

Valori nutriționale medii

(valoare energetică pe 100g / pe bucată)

Calorii

484 kcal / 629 kcal

Valoare energetică

2018 kJ / 2623 kJ

Grăsimi

29.7 g / 38.6 g

din care acizi grași saturați

14.6 g / 19.0 g

Glucide

46.7 g / 60.8 g

din care zaharuri

21.5 g / 27.9 g

Proteine

7.3 g / 9.5 g

Sare

0.7 g / 0.9 g

Alergeni

Gluten, Lapte, Soia

Data limită de consum

2 zile

Scroll to Top