PATEU CU BRÂNZĂ

Foietajul crocant și umplutura de brânză, fac din pateul cu brânză un produs care „creează dependență”.

Ingrediente:

făină albă de grâu, 50% umplutură [brânză de vaci 42%, brânză burduf 27%, specialitate albă 10% (lapte de vacă pasteurizat, ulei de palmier, sare, corector de aciditate: glucono-delta-lactonă, cheag), lapte praf, amidon, albuș de ou praf, apă, sare iodată, aromă], uleiuri vegetale (palmier, rapiță), apă, zahăr, sare, gluten, oțet, emulsifiant: esteri ai acidului mono- și diacetiltartric cu mono- și digliceride ale acizilor grași, agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, enzime, cisteină.

Gramaj: 100g

 

Valori nutriționale medii

(valoare energetică pe 100g)

Calorii

390 kcal

Valoare energetică

1629 kJ

Grăsimi

22.9 g

din care acizi grași saturați

10.4 g

Glucide

37.0 g

din care zaharuri

2.6 g

Proteine

9.0 g

Sare

1.4 g

Alergeni

Gluten, Lapte, Ou

Data limită de consum

2 zile

Scroll to Top