| Valori nutriționale medii | (valoare energetică pe 100g) |
|---|---|
| Calorii | 348 kcal |
| Valoare energetică | 1458 kJ |
| Grăsimi | 16.0 g |
| din care acizi grași saturați | 10.0 g |
| Glucide | 42.9 g |
| din care zaharuri | 9.5 g |
| Proteine | 8.0 g |
| Sare | 0.8 g |
| Alergeni | Gluten, Lapte, Ou |
| Data limită de consum | 2 zile |
Patiserie
ȘTRUDEL CU BRÂNZĂ DE VACI
Ștrudelul cu brânză de vaci este combinația perfectă dintre un foietaj sofisticat și un produs specific românesc.
Ingrediente:
făină albă de grâu, 30% umplutură (brânză de vaci 70%, zahăr, smântână, ouă, griș de grâu, lapte praf, albuș de ou praf, sare, arome, colorant: caroteni), uleiuri vegetale (palmier, rapiță), apă, zahăr, drojdie, sare iodată, drojdie inactivă, făină de malț de grâu, agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, enzime. Décor: zahăr pudră.
Gramaj: 100g



