ȘTRUDEL CU BRÂNZĂ DE VACI

Ștrudelul cu brânză de vaci este combinația perfectă dintre un foietaj sofisticat și un produs specific românesc.

Ingrediente:

făină albă de grâu, 30% umplutură (brânză de vaci 70%, zahăr, smântână, ouă, griș de grâu, lapte praf, albuș de ou praf, sare, arome, colorant: caroteni), uleiuri vegetale (palmier, rapiță), apă, zahăr, premix pentru produse de patiserie (făină albă de grâu, emulsifianți: mono-și digliceride ale acizilor grași, gumă de guar, făină de malț de grâu, dextroză, arome, agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, enzime, cisteină, colorant: caroteni), făină de malț de grâu, drojdie, sare iodată. Decor: zahăr pudră. 

Gramaj: 100g

 

Valori nutriționale medii

(valoare energetică pe 100g)

Calorii

348 kcal

Valoare energetică

1458 kJ

Grăsimi

16.0 g

din care acizi grași saturați

10.0 g

Glucide

42.9 g

din care zaharuri

9.5 g

Proteine

8.0 g

Sare

0.8 g

Alergeni

Gluten, Lapte, Ou

Data limită de consum

2 zile

Scroll to Top