Uleiul de palmier- nociv sau inofensiv?

Uleiul de palmier este un ulei vegetal care nu conține colesterol, dar are un conținut ridicat de acizi grași saturați. 

Prin urmare, el poate fi nociv doar atunci când este folosit în cantități mari, dar dacă este consumat în cantități moderate, el nu cauzează probleme de sănătate. 

De ce folosim ulei de palmier în produsele noastre?

Uleiul de palmier rezistă la temperaturi ridicate fără a se degrada, ceea ce înseamnă că nu produce compuși dăunători în urma expunerii termice.

Mai mult decât atât, consistența uleiului ne ajută să obținem produse cu aspect și textură superioare.

Cum verificăm siguranța produselor fabricate cu margarină?

*margarina este ingredientul care are în compoziție ulei de palmier, alături de alte grăsimi de origine vegetală sau animală. 

Analizăm produsele în laboratoare acreditate pentru a identifica eventuale deficiențe ale rețetelor. 

Respectăm cerințele legale referitoare la nivelul maxim admis pentru diferiți compuși (implicit acizi grași).

Margarina, ca de altfel toate ingredientele și materialele achiziționate de SC Panemar, provine de la furnizori de încredere, consacrați, prezenți pe segmente mari ale pieței europene destinate industriei alimentare. Verificăm atent specificațiile tehnice ale produselor înainte de achiziție.

De asemenea, avem și produse care nu sunt fabricate cu margarină.

Conținutul de zahăr al produselor

Produsele noastre nu sunt încadrate ca fiind ”dietetice”. Prin urmare, preocuparea noastră principală este orientată spre gust, aromă, textură și aspect.

În portofoliul nostru de produse există și sortimente cu un conținut de zahăr (zaharuri) mai mic.

Vă asigurăm că suntem preocupați atât de  aspectele legale referitoare la siguranța alimentelor, cât și de așteptările și sugestiile care ne sunt comunicate de consumatorii noștri.

Scroll to Top