CARROT CAKE

Prăjitura Carrot Cake este un desert dulce și prietenos, cu o textură moale și umedă, îmbogățită de dulceața naturală a morcovilor și completată de glazura cremoasă de brânză. Este compania perfectă pentru o ceașcă de ceai, aducând bucurie și confort într-o după-amiază liniștită.

Ingrediente:

Blat: morcovi 21,6%, făină albă de grâu, zahăr, unt, ouă, fibre solubile de porumb, miere, nucă, agent de afânare (bicarbonat de sodiu,  pirofosfat acid de sodiu, amidon), amidon, condimente (scorțișoară, ghimbir, cuișoare, nucșoară, coriandru, anason stelat), arome.

Cremă: brânză de vaci, apă, mascarpone (smântână, acidifiant: acid citric), frișcă (smântână, agent de îngroșare: caragenan), lapte, fibre solubile de porumb, gelatină, condiment (coajă rasă de portocale și lămâie).

Decor: merișoare confiate (merișoare, zahăr, ulei vegetal de floarea soarelui).

Gramaj: 140g

 

Valori nutriționale medii

(valoare energetică pe 100g / pe bucată)

Calorii

370 kcal / 429 kcal

Valoare energetică

1548 kJ / 1790 kJ

Grăsimi

18.9 g / 26.5 g

din care acizi grași saturați

11.5 g / 16.1 g

Glucide

36.2 g / 39.6 g

din care zaharuri

16.6 g / 23.2 g

Proteine

5.8 g / 8.1 g

Sare

0.3 g / 0.5 g

Alergeni

Gluten, Lapte, Ou, Nucă

Data limită de consum

Se recomandă consumul produsului imediat sau în cel mult 24 ore după achiziție, în condiţiile păstrării acestuia în ambalajul original închis, la loc curat, uscat și temperatură de 2-8 gradeC.

Scroll to Top