CARROT CAKE

Prăjitura Carrot Cake este un desert dulce și prietenos, cu o textură moale și umedă, îmbogățită de dulceața naturală a morcovilor și completată de glazura cremoasă de brânză. Este compania perfectă pentru o ceașcă de ceai, aducând bucurie și confort într-o după-amiază liniștită.

Ingrediente:

Blat: morcovi 25%, făină albă de grâu, ouă, zahăr, ulei vegetal de floare soarelui, fibre solubile de porumb, unt, miere de albine, nucă, apă, agent de afânare: bicarbonat de sodiu, pirofosfat acid de sodiu, sare iodată, amidon de porumb, condimente (scorțișoară, ghimbir, cuișoare, nucșoară, coriandru, anason stelat), arome. 

Cremă: brânză de vaci, mascarpone (smântână, acidifiant: acid citric), smântână dulce, lapte, fibre solubile de porumb, apă, miere de albine, mix pudră pentru creme cu aromă de vanilie (zahăr, amidon modificat, zer pudră, ulei vegetal de cocos, stabilizator: fosfați de sodiu, difosfați, sulfat de calciu, agent gelatinizant: alginat de sodiu, aromă, colorant: caroteni), gelatină, condiment (coajă rasă de portocale și lămâie).

Decor: merișoare confiate (merișoare, zahăr, ulei vegetal de floarea soarelui). 

*Miezul de nucă este atent selectat anterior utilizării. Cu toate acestea, produsele pot conține accidental fragmente de coajă.  

Gramaj: 140g

 

Valori nutriționale medii

(valoare energetică pe 100g / pe bucată)

Calorii

370 kcal / 429 kcal

Valoare energetică

1548 kJ / 1790 kJ

Grăsimi

18.9 g / 26.5 g

din care acizi grași saturați

11.5 g / 16.1 g

Glucide

36.2 g / 39.6 g

din care zaharuri

16.6 g / 23.2 g

Proteine

5.8 g / 8.1 g

Sare

0.3 g / 0.5 g

Alergeni

Gluten, Lapte, Ou, Nucă

Data limită de consum

Se recomandă consumul produsului imediat sau în cel mult 24 ore după achiziție, în condiţiile păstrării acestuia în ambalajul original închis, la loc curat, uscat și temperatură de 2-8 gradeC.

Scroll to Top