SALEURI CU BRÂNZĂ

Aperitiv sau pretext de conversație, saleurile cu cașcaval sunt perfecte pentru orice împrejurare.

Ingrediente:

făină albă de grâu, uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui), apă, brânză rasă 15% (lapte pasteurizat, sare, culturi lactice, stabilizator: clorură de calciu, amidon de cartofi), chimen, oţet, zahăr, sare iodată, emulsifianți: esteri ai acizilor mono- și diacetiltartric cu mono- și digliceridele acizilor grași. 

Gramaj: 200g

 

Valori nutriționale medii

(valoare energetică pe 100g)

Calorii

531 kcal

Valoare energetică

2215 kJ

Grăsimi

33.5 g

din care acizi grași saturați

18.6 g

Glucide

46.0 g

din care zaharuri

1.9 g

Proteine

11.4 g

Sare

1.4 g

Alergeni

Gluten, Lapte

Data limită de consum

data pe ambalaj

Scroll to Top